Italiano Reggiano

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Italiano Reggiano » Sport, rekreacja i turystyka » rowery miejskie

rowery miejskie

Posts 1 to 6 of 6

1

Widzieliście rowery miejskie cossack? Polecam je każdemu kto lubi spokojne, rekreacyjne przejażdżki po mieście. Wygoda połączona z stylowym wyglądem, jakość wykonania też nie odbiega od standardów do których przyzwyczaiły nas topowe firmy. Przyznam szczerze że jest to ciekawa propozycja dla kogoś kto nie chce roweru od najbardziej znanych producentów ;)

0

2

Ja mam holenderke sobie i powiem ci że właśnie fajnie się jeździ polecam go bo i dziewczyna może nim śmigać i tyl a jest nie drogi

0

3

No ci powiem że takie rowery są dobre holenderki do tanich nie należą z tego co się orientuje dobra taka z tysiaka musisz liczyć

0

4

Najlepsze są właśnie holenderki do śmigania po mieście polecam tylko taki rower bo jest idealny.

0

5

No holenderki są spoko mi się podoba taki rower miejski i powiem ci że mam zamiar sobie kupić takiego na wiosnę.

0

6

Holenderki są spoko wlaśnie mam zamiar sobie kupić kolezanka miała i jeździłem powiem ci że właśnie chce sobie ogarnąć taki rowerek.

0

You are here » Italiano Reggiano » Sport, rekreacja i turystyka » rowery miejskie